BLOG

Velotech 1000 lumenes első lámpa

2021.04.20 15:44

VELOTECH LÁMPA ULTRA 1000 ALU

 

Ezt a lámpát külső akkumulátorként is használhatod, köszönhetően a 2 db 18650-es  Li-ion akkumulátornak. Nagy teljesítményével ellentétben kicsi a súlya (209 g) . 8 módban tud világítani és a dobozon fel is vannak tüntetve melyikkel mennyi ideig bírja 1 töltéssel.

A módok közötti lépkedésben az eddig megszokott 1 gombos verziókhoz képest ez a lámpa 2 gombos így előre és vissza is tudsz lépni, így nem kell 100x megnyomnod (és ha akkor is túllépsz véletlen akkor még 100x) ha mégis az előző módot választanád. A dobozban mellékelnek hozzá egy USB kábeltés egy U alakú gumi szerelvényt ami azt a célt szolgálja, hogy ha a gumipántra felrögzítés előtt belehúzod, akkor lefixálja a lámpát a kormányon így nem tud elfordulni, lefittyenni.

 

A gumi rögzítőpánt erős anyagú és imbuszkulcs segítségével forgatható is így pozícionálható a lámpa fénye. A lámpatest végében találhatóak az USB kábelek helyei, amit egy nagyon vastag gumidugóval rejtettek el, így elkerülve a kupakos verziót (amit nagyon sokan elhagynak sajnos de pótolni nem lehet így általában lámpacsere a vége...). USB C csatlakozóval tudod tölteni, de sima USB bemenet is található rajta, aminek a segítségével tudod használni a külső akkumulátor funkciót. Saját magát is tudná tölteni elvileg, bár a szűk hely miatt nem a legkényelmesebben fér el az egymás alá bedugott csatlakozók.

Az akku töltöttségének szintjét a tetején található kijelző csíkokkal jelöli. Így pontosan tudod, és nem ér vératlanul ha le fog merülni. 

A gyártó által megadott leírás a következőképp néz ki:

2 db szuperfényes LED (1000 lumen) 
Alumínium ház
Beépített 2db 18650 típusú lithium akkumulátor, 3,7V/4800mAh
Beépített mini USB porton újratölthető
Két szuperfényes Cree XPG LED
4 fényerő: szupererős (1000 lumen - ~1,5 h) - erős (650 lumen - ~3 h) - normál (400 lumen - ~5 h) - eco (150 lumen - ~13 h)
3 villogó üzemmód: lassú villogás normál fényerő (~90h) - lassú villogás erős fényerő (~20h) - lassú villogás szupererős fényerő (~10h) - gyors villogás erős fényerő (~45h)
Dupla gombnyomás: folyamatos és villogó üzemmód közötti váltás - Szimpla gombnyomás: bekapcsolás és fényerőállítás - Hosszú gombnyomás: kikapcsolás
USB-s töltő kábel mellékelve
Töltési idő: 10 óra
Alacsony töltöttség és töltés alatti jelzőfény
Vízálló: IPX4

Az IPX4 -es vízállóság pontos jelentése : 

a készülék védett minden irányból kilövellő víz ellen 10 l/min. mennyiségben 5 percen keresztül.

 

Összefoglalva : szuper lámpa, amin sok olyan hiányosságot pótoltak amik az elődeinél zavaróak voltak. Különleges és hasznos, hogy 2 akkus és powerbankként is használható. stabil, masszív és a max. fénye brutális (mivel állítható így a kisebb fényerővel használva nem zavaró a forgalomban!). 

A lámpát a linkre kattintva találod!

http://kerekparvarazs.hu/Velotech-lampa-Ultra-1000-alu

Webáruház készítés